توجه : بیننده محترم این یک سایت تبلیغاتی عمومی و مربوط به فروشندگان مختلف است و در هر کالا یا صفحه ای از سایت اگر کوچکترین مشکل یا تخلفی مشاهده نمودید لطفاً مراتب را از طریق لینک « گزارش تخلف » اطلاع دهید تا در اسرع وقت پیگیری و با فرد متخلف برخورد شود و کالا و توضیحات وی نیز حذف شود و در صورت نیاز مشخصات فرد متخلف به مراجع قانونی ذیصلاح اعلام شود.
از همکاری شما در جهت سالم سازی فضای کسب و کار اینترنتی صمیمانه متشکریم


جستجو



بازه قيمت :
~   تومان



  

گروه محصولات

    محصولات تصادفي

    • ثبت نام همكار تبليغاتي
    • رهگيري سفارش

    سبوس برنج فرآوری شده روهان

    كد كالا: A2
    قیمت: 9,800 تومان

    سبوس برنج فرآوری شده روهان، اولین سبوس برنج فرآوری شده در ایران با خواص شگفت انگیز است،این سبوس فرآوری شده دارای گواهی ثبت اختراع، دارای مجوز از سازمان غذا و دارو و همچنین مورد تایید سازمان جهاد دانشگاهی خراسان می باشد.

    امتياز اين محصول
    0 امتياز

    کارشناسان صنایع غذایی روهان و پژوهشکده علوم و فناوری جهاد دانشگاهی خراسان رضوی،با افتخار اعلام می دارد که با دستیابی به دانش فنی تولید و فرآوری سبوس برنج، ضمن حفظ ارزش غذایی این محصول، موارد منع مصرف و مضر مصرف انسانی را برطرف نموده و موفق به دریافت گواهی ثبت اختراع به شماره : 035567 89/الف با تایید سازمان غذا و دارو به شماره : 1465/ظ/50 گردیدند و در هفته پژوهش و فناوری ، رتبه دوم طرح های کشاورزی را به خود اختصاص داد و هم اکنون این محصول جهت مصرف شما عزیزان در سراسر ایران قابل دسترسی می باشد.

    http://d20.ir/14/Images/688/Large/Banner2.jpg

    برخی ویژگی های سبوس برنج فرآوری شده روهان :


    • رفع چربی پهلو و شکم

    • کنترل اشتها

    • مفید برای کبد

    • خاصیت آنتی اکسیدان (ضدسرطان و پیری)

    • مهمترین راه درمان طبیعی یبوست

    • کمک به توازن قند خون

    • پیشگیری از ریزش و سفیدی مو

    • کمک به رویش مجدد مو

    • پیشگیری از چین و چروک صورت و پیری زودرس

    • حفظ رطوبت و شادابی پوست و ترمیم آن

    سبوس برنج چیست؟
    در کل به پوست غله هایی مانند گندم ،جو و برنج ،سبوس گفته میشود که دارای ویتامین های زیادی می باشد و از ارزش غذایی بالایی برخوردار می باشد .
    به پوست برنج که بعد از شلتوک قرار دارد سبوس گفته میشود که توسط دستگاهی به اسم سفید کن از شلتوک جدا میشود. که تقریبا به صورت خیلی نرم به شکل آرد میباشد و به عنوان یک محصول فرعی برنج به  فروش می رسد .
    جالب است بدانید که خواص سبوس برنج بیشتر از خود برنج می باشد ، در کل غلاتی که سبوس دارند و سبوس آنها از آن جدا می شود بخشی از وینامین ها و پروتئین های مهم خود را از دست می دهند ، بنابراین بهترین کار این است که سبوس آنها به طور جداگانه تهیه شود و در کنار آن استفاده شود تا از تمامی خواص آن بهره مند شویم.
    درمان دیابت, کاهش فشار خون بالا, کاهش کلسترول خون, درمان چاقی و … از جمله مهمترین خواص سبوس برنج می باشند. همچنین سبوس برنج به پیشگیری از سرطان های روده و معده کمک می کند و در پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی موثر است. مصرف سبوس برنج سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. مصرف این غلات برای افزایش انرژی و بهبود عملکرد فعالیت های جسمی به ورزشکاران توصیه می شود. همچنین سبوس برنج عملکرد کبد را بهبود بخشیده و به عنوان یک آنتی اکسیدان در بدن عمل می کند.

    برخی از مهمترین خواص سبوس برنج ناشی از ماده ای درون آن است که موجب کاهش جذب کلسترول و افزایش دفع آن از بدن می شود. این مسئله می تواند در کاهش تشکیل برخی از سنگ های خاص کلیه موثر باشد.
    پیشگیری از ایجاد سنگ کلیه به خصوص در افراد با سطح کلسیم بالا یکی دیگر از موثرترین خواص سبوس برنج می باشد. همچنین سبوس برنج به درمان واکنش آلرژی پوستی که با جوش های پوستی همراه است, کمک می کند و در پیشگیری از سرطان معده بسیار موثر است. بررسی ها برای اثبات خواص برنج در کاهش وزن, پیشگیری از ایدز, تقویت سیستم ایمنی و … در حال انجام است. سبوس برنج سرشار از فیبرها, منگنز و فسفر, منیزیم و آهن,ویتامین E، ویتامین B5 و ویتامین B6 است.

    خواص شگفت آور سبوس برنج برای لاغری

    سبوس غنی ترین منبع غذایی از نظر فیبر و الیاف گیاهی است و به عنوان منبع غذایی پربار نقش مهمی ایفا می کند. مواد غذایی که دارای فیبر زیاد هستند بسیار سیر کننده می باشند و حجم بیشتری از معده و دستگاه گوارش را به خود اختصاص می دهند؛ زیرا مقدار زیادی آب جذب می کنند و فرد مجبور می شود غذای کمتری بخورد. از طرف دیگر بیشتر فیبرها در دستگاه گوارش انسان غیر قابل هضم و جذب است.
    سبوس برنج ماده ای قهوه ای رنگ و نرم بوده و از دو نوع فیبر گیاهی تشکیل شده است که سلولز و همی سلولز نام دارند. سبوس برنج دارای مقادیر زیاد ویتامین است و بطور کل تمامی قسمت های فعال زنده و ویتامین دار برنج در سبوس آن جمع آوری شده است. نیاز روزانه هر فرد به مصرف سبوس 25 گرم در روز است که می تواند سبوس برنج یا سبوس گندم باشد. ساده ترین روش این است که با مقدار کمی سبوس برنج در روز شروع کنیم و تدریجاً بر مقدار آن بیفزاییم تا نتیجه مطلوب را به دست آوریم.

    مهمترین خواص سبوس برنج برای پوست و مو

    از جمله مهمترین خواص سبوس برنج برای پوست و مو, اثرات ضد پیری آن می باشد. دلیل این مسئله, آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در این محصول است که در محصولات مراقبتی پوست و مو یافت نمی شود. به علاوه استفاده از این محصول روی پوست و مو, هیچ گونه عوارضی ندارد و سرشار از ویتامین E و اسیدهای چرب است و به عمق پوست نفوذ کرده و موجب لطافت و نرمی پوست می شود. به علاوه این محصول قابلیت ارتجاعی پوست را بهبود می بخشد و به همین دلیل پوست، جوان تر و تپل تر و زیباتر به نظر می رسد. سبوس برنج موجب حفظ رطوبت پوست شده و این مسئله به آبرسانی پوست کمک می کند و در نتیجه پوست نرم تر و صاف تر می شود.

    از دیگر خواص سبوس برنج برای پوست و مو می توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • تقویت روند بازسازی طبیعی پوست

    • کمک به تجدید و بهبود سطح پوست

    • تغذیه سلول های پوست با ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها موجب کاهش روند پیری می شود.

    • بهبود رنگ پوست

    • کاهش بروز چین و چروک پوست و خطوط ریز روی آن

    • حفظ سلامتی مو و براق کردن آن

    • محافظت از مو در برابر آسیب های نور خورشید

    • نرمال کردن میزان چربی پوست سر

    • کمک در درمان شوره سر

    • تقویت و تغذیه مو

    • تقویت و ضخیم شدن تارهای مو

    فرآوری سبوس برنج 

    به دلیل وجود ترکیبات ضد تغذیه ‌ای نظیر انواع آنزیم و فیتات، رنگ، ظاهر نامطلوب و مشکلات تکنولوژیکی، کاربرد ماده ارزشمند سبوس در نان با مشکل مواجه است بنابراین اصلاح خصوصیات آن برای دستیابی به نان با ویژگی مطلوب، ضروری است. از اکستروژن می‌توان به منظور تثبیت سبوس، بهبود خصوصیات تغذیه‌ ای، عمل‌ کنندگی استفاده کرد. حذف ترکیبات ضد تغذیه ای نظیر انواع آنزیم و اسید فیتیک در سبوس اکسترود شده و افزایش میزان فیبر محلول و افزایش جذب آب سبوس اکسترود شده از مزایای اکستروژن است.
    صنابع غذایی روهان برای اولین بار در کشور دانش فنی تولید سبوس فرآوری شده  به روش  اکستروژن را کسب نموده و با این روش مقدار اسید فیتیک سبوس بعد ار فرآوری تا حد محدوده استاندارد ( کمتر از ppm500) کاهش یافته است و هم اکنون در سراسر کشور قابل دسترسی است .

    برچسب محصول